Driver Standings
1 Max Verstappen 575
2 Sergio Perez 285
3 Lewis Hamilton 234
4 Fernando Alonso 206
5 Charles Leclerc 206
6 Lando Norris 205
7 Carlos Sainz 200
8 George Russels 175
9 Oscar Piastri 97
10 Lance Stroll 74
Team Standings
1 Red Bull Racing Honda RBPT 860
2 Mercedes 409
3 Ferrari 406
4 McLaren Mercedes 302
5 Aston Martin Aramco Mercedes 280
6 Alpine Renault 120
7 Williams Mercedes 28
8 Alphatauri Honda RBPT 25
9 Alfa Romeo Ferrari 16
10 Haas Ferrari 12
Friday 18th October
Parking Lots Open 07:30
Gates Open 08:00
F1 Academy Practice Session 1 (40 Mins) 08:15 - 08:55
Porsche Carrera Cup North America Practice Session (30 Mins) 09:20 - 09:50
Masters Historic Practice Session (30 Mins) 10:15 - 10:45
The Stayres LIVE @ FAN FIELD (45 Mins) 11:15 - 12:00
Mariachi Voz De Pasion LIVE @ LA CANTINA (45 Mins) 11:15 - 12:00
Formula One Practice Session 1 (60 Mins) 12:30 - 13:30
Chrome X Cota Tower Observation Deck @ TOWER (120 Mins) 12:30 - 14:30
F1 Academy Practice Session 2 (40 Mins) 13:55 - 14:35
Magic Giant LIVE @ FAN FIELD (45 Mins) 14:30 - 15:15
Mariachi Capital LIVE @ LA CANTINA (45 Mins) 14:30 - 15:15
Masters Historic Qualifying Session (30 Mins) 15:00 - 15:30
Formula One Qualifying Session (60 Mins) 16:00 - 17:00
F1 Academy Qualifying Session 1 (15 Mins) 17:30 - 17:45
F1 Academy Qualifying Session 2 (15 Mins) 17:55 - 18:10
The Killers LIVE @ GERMANIA INSURANCE SUPER STAGE (TBC Mins) TBC
Saturday 19th October
Parking Lots Open 07:30
Gates Open 08:00
Porsche Carrera Cup North America Qualifying Session (30 Mins) 08:35 - 09:05
Chrome X Cota Tower Observation Deck (180 Mins) 09:00 - 12:00
F1 Academy First Race (35 Mins) 09:45 - 10:20
Masters Historic First Race (25 Mins) 10:55 - 11:20
Trumpeter Swan LIVE @ FAN FIELD (45 Mins) 11:25 - 12:10
Cecilia And The Broken Hearts LIVE @ LA CANTINA (45 Mins) 11:25 - 12:10
Formula One Team Pit Stop Practice (30 Mins) 11:30 - 12:00
Formula One Sprint Shootout (44 Mins) 12:30 - 13:14
Mobley LIVE @ FAN FIELD (45 Mins) 13:15 - 14:00
Money Chicha (45 Mins) 13:15 - 14:00
Porsche Carrera Cup North America First Race (40 Mins) 14:10 - 14:50
Darkbird LIVE @ FAN FIELD (40 Mins) 14:30 - 15:10
The Tiarras LIVE @ LA CANTINA (40 Mins) 14:30 - 15:10
F1 Academy Second Race (25 Mins) 15:30 - 15:55
Thebrosfresh LIVE @ FAN FIELD (45 Mins) 15:50 - 16:35
Brownout LIVE @ LA CANTINA (45 Mins) 15:50 - 16:35
Formula One Sprint Race (30 Mins) 17:00 - 17:30
Queen + Adam Lambert LIVE @ GERMANIA INSURANCE SUPER STAGE (TBC Mins) TBC
Sunday 20th October
Parking Lots Open 07:30
Gates Open 08:00
Masters Historic Second Race (25 Mins) 08:35 - 09:00
F1 Academy Third Race (35 Mins) 09:40 - 10:15
Nakia LIVE @ FAN FIELD (45 Mins) 10:10 - 10:55
En Orbito LIVE @ LA CANTINA (45 Mins) 10:10 - 10:55
Porsche Carrera Cup North America Second Race (40 Mins) 10:50 - 11:30
Madame Radar LIVE @ FAN FIELD (45 Mins) 11:30 - 12:15
Bombasta LIVE @ LA CANTINA (45 Mins) 11:30 - 12:15
Formula One Drivers Track Parade 11:50 - 12:20
Sir Women LIVE @ FAN FIELD (45 Mins) 12:45 - 13:30
Bidi Bidi Banda LIVE @ LA CANTINA (45 Mins) 12:45 - 13:30
Formule One National Anthem ( 2 Mins) 13:46 - 13:48
Formula One Flyover (1 Min) 13:48 - 13:49
Formule One Formula One Lenovo United States Grand Prix Race 14:00 - 16:00
Formula One Fan Track Walk @ Podium & Track 16:00
Tiesto LIVE @ GERMANIA INSURANCE AMPHITHEATER POST RACE